Over De Goedkoopste Hypotheekadviseur

De Goedkoopste Hypotheekadviseur is een initiatief van Financieel Adviescentrum Nederland (FACN).

Lees ook onze dienstenwijzer.

Telefonisch zijn wij bereikbaar via 0577 - 408 000

Naast de opleidingseisen volgen onze werknemers diverse Permanente Educatie programma's om de kennis en kwaliteit van onze hypotheekbemiddeling up to date te houden.

Via de dienstverlening 'execution only' bij het afsluiten van een hypotheek, komen wij grote groepen (ervaren) consumenten tegemoet die graag zelf rechtstreeks verantwoordelijk willen zijn voor de aanschaf en het beheer van hun financiële voorzieningen. Deze groep heeft geen behoefte meer aan hypotheekadvies of inhoudelijke bemoeienis van een hypotheekadviseur.

Sluit eenvoudig uw hypotheekofferte goedkoop af, nadat u bijvoorbeeld het adviestraject al heeft doorlopen met een financieel planner of u elders reeds van advies bent voorzien of gewoon zelf graag uw zaken regelt.

Ga dus lekker hypotheekshoppen, win advies in en sluit eenvoudig uw hypotheekofferte zo goedkoop mogelijk af via ons.

Via De Goedkoopste Hypotheekadviseur kunt u ook onafhankelijk hypotheekadvies en financieel advies tegen de transparante en eerlijke hypotheekadvies kosten krijgen, die in verhouding staan tot de werkzaamheden, doordat wij met vaste beloning voor hypotheekadvies werken.

Lees ook onze uitgebreide bedrijfsgegevens.


Via De Goedkoopste Hypotheekadviseur heeft u gegarandeerd lagere hypotheekafsluitkosten!