Beoordelingen Goedkoopste Hypotheekadviseur

Sinds enkele jaren vragen wij onze klanten hun ervaringen en beoordeling met ons te delen. Dit kan zijn bij het afsluiten van een hypotheek, risicoverzekering of een andere financieel product.

De meeste klanten kiezen de dienstverlening zonder advies, sommigen met advies.


Op verzoek worden naamsgegevens beperkt weergegeven. De klantervaringen en beoordelingen door onze klanten zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!

Zelf hypotheek afsluiten?

Beoordelingen Goedkoopste Hypotheekadviseur 2019
Beoordelingen Goedkoopste Hypotheekadviseur 2018
Beoordelingen Goedkoopste Hypotheekadviseur 2017
Beoordelingen Goedkoopste Hypotheekadviseur 2016
Beoordelingen Goedkoopste Hypotheekadviseur 2015
Beoordelingen Goedkoopste Hypotheekadviseur 2014
Beoordelingen Goedkoopste Hypotheekadviseur 2013
Beoordelingen Goedkoopste Hypotheekadviseur 2012
Beoordelingen Goedkoopste Hypotheekadviseur 2011
Beoordelingen Goedkoopste Hypotheekadviseur 2010
Beoordelingen Goedkoopste Hypotheekadviseur 2009


Lees hieronder de klantervaringen en beoordelingen van 2020:

Jan Rijser, 11 juni beoordeling 10

Nu voor de 2e keer bij dit bedrijf een hypotheek afgesloten en wederom tot volle tevredenheid. De begeleiding van de hypotheekspecialist, de heer Henry Luigjes, was perfect. Hij heeft verstand van zaken, beoordeelt de ingestuurde documenten zeer snel, reageert ook bijzonder snel op mailtjes en is zeer goed bereikbaar. Indien er documenten niet werden goedgekeurd, om wat voor reden dan ook, dan werd je zeer goed begeleid/geadviseerd om de juiste documenten aan te leveren. Hij anticipeerde ook heel goed op eventuele vragen van de geldgever. Ook de doorlooptijd was prima in orde. Ik had eerder goede ervaringen met Hypotheek24, maar FACN is absoluut van een hoger niveau. Een echte aanrader!!!!


Raymon, 11 juni beoordeling 10

Al eerder hebben we via Henry een hypotheek afgesloten. Aangezien dit zo naar tevredenheid ging zijn we nu voor een nieuwe woning vanzelfsprekend weer bij hem uitgekomen. Wederom top geregeld en toch nog een handige verdeeltip omtrent de hypotheek meegekregen ondanks dat de aanvraag bij ons zelf lag. Dank wederom!


J.M.G. Deen, 8 mei beoordeling 10

Hypotheek volledig laten verzorgen door FACN. Buitengewoon prettige contacten, hebben verstand van zaken, adviseren goed en handelen adequaat. Ondanks vrij complexe financiering heeft FACN er alles vlotjes doorheen geloodst. Resultaat: binnen enkele weken een hypotheek voor 20 jaar vast tegen de laagste rente. Chapeau!


Anoniem, 7 mei beoordeling 9

Als je weet wat je wilt met je hypotheek dan is dit een prima partij om een hypotheek voor je te bemiddelen. Er wordt snel gereageerd op vragen en als er documenten werden aangeleverd. Geen overbodige poespas en al met al lagen de stukken binnen 2 weken na aanvraag bij de notaris. Ik kan deze partij zeker aanraden.Andre Moquette, 28 april beoordeling 9

Zeer tevreden over de begeleiding bij het zelf afsluiten van de hypotheek. Henry Luigjes was zeer geduldig – ook bij mijn hier en daar kritische vragen over de soms overdreven bureaucratie die ik ervoer van de kant van de beoogde geldverstrekker.


Anoniem, 21 april beoordeling 9

Wij zijn goed geholpen door FACN, na een vrijblijvend gesprek werd met een dag een hypotheekofferte aangevraagd. Communicatie gaat erg snel en wij zijn goed geholpen.


Mark en Annemieke ten Bouwhuijs, 18 april beoordeling 10

Bij de aankoop van ons huis en alles wat daarbij komt kijken heeft Henry Luigjes ons heel goed begeleid. Wij konden met al onze vragen bij hem terecht en op onze mails hadden we altijd snel antwoord. Een erg positieve ervaring dus. Mochten we ooit weer een adviseur nodig hebben, dan nemen we zonder twijfel weer contact op met Henry.


Jan en Nienke van Asselt, 17 april beoordeling 10

Henry heeft ons op uitstekende wijze geholpen. Hij heeft ruim de tijd voor ons genomen. Ons van goed advies voorzien in de verschillende hypotheekvormen. Op onze vragen kregen wij altijd tijdig reactie. Kortom, een echte aanbeveling.


Fam. Van Bokhorst, 15 april beoordeling 10

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Henry Luigjes. Na een goed gesprek wisten we waar we aan toe waren en wat we konden. Nu binnen 1,5 maand alles rond en hebben we een huis gekocht. Henry, we willen je heel erg bedanken voor de goede adviezen en fijne samenwerking. Vriendelijke groet, Marcel & Jonna van Bokhorst.


Jo, 27 maart beoordeling 9

Ik zocht een eenvoudige hypotheek voor weinig kosten en dhr. Luigjes heeft dit vlot en correct voor mij weten te bemiddelen. Prettig dat het zo online kon.


Anoniem, 26 maart beoordeling 10

Zeer goed geholpen. Tijdens het hele proces vlot en deskundig geholpen. Goed, vriendelijk in het contact en doortastend en de afhandeling. Henry bewaakt het proces zorgvuldig en zorgt voor een minimale doorlooptijd. Zeker aan te bevelen!


M. van Son, 23 maart beoordeling 9

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening. Ik heb gebruik gemaakt van de execution-only optie. Goede, duidelijke en snelle communicatie. Een aanrader zeker ook gezien de vele werkzaamheden die voor een goede prijs verricht zijn.


Anoniem, 7 maart beoordeling 10

Wij zijn zeer snel en deskundig geholpen door de heer Luigjes. Niets is teveel voor hem en hij denkt erg goed mee met de klant. Hij heeft meerdere keren met de hypotheekverstrekker gebeld om bepaalde specifieke dingen te regelen. Een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding! Een echte aanrader! De volgende keer gaan wij zeker weer met hem in zee.


W. Borstelaar, 29 februari beoordeling 8

Wij zijn uiterst tevreden hoe Henry ons geholpen heeft, proces verliep snel, advies was fijn!
Piet Vermeer, 18 februari, beoordeling 10

Na een uitgebreid en deskundig kennismakingsgesprek, is de verdere procedure zeer voorspoedig verlopen en met een goede begeleiding. Ik ben dan ook zeer tevreden over FACN (Henry Luigjes)Anoniem, 14 februari, beoordeling 9

Vakkundig en professioneel geholpen door de heer Luigjes. Top!


Anoniem, 14 februari, beoordeling 9

Henry reageert snel, is duidelijk in wat er wordt verwacht en is prettig in de communicatie. Je kunt bij hem terecht voor al je vragen telefonisch en via mail.E. van der Veer, 22 januari 2020 Beoordeling 10

In Nederland geven we niet gauw een 10. Maar wat als een onderneming precies doet wat ze beloofd en dat op een aangename snelle wijze? Adequaat reageren, snelle respons, eindresultaat uitstekend. Volgens mijn oude rapportboekje is uitstekend een 10


Anoniem, 9 januari 2020 Beoordeling 9

Wij zijn goed begeleid en alles was goed geregeld. Wel nog een advies, er stond bij wat een notaris gemiddeld ongeveer kost. Ik had geen offerte bij een notaris opgevraagd, heel stom van mij, nu was ik het dubbele kwijt.