TAF introduceert TAF Inkomensbeschermer bij hypotheek

donderdag, 5 april 2018

Het is zover! TAF introduceert een nieuwe arbeidsongeschiktheidsverzekering voor eigenwoningbezitters in loondienst: de TAF Inkomensbeschermer. Die garandeert een maandinkomen van maximaal 90% van het laatstverdiende salaris als de verzekerde in de WIA terechtkomt.

Gegarandeerd inkomen met de TAF Inkomensbeschermer als verzekerde in de WIA terechtkomt
Afgelopen jaar stroomden er meer dan 40.000 werknemers in de WIA. Zij verliezen in de meeste gevallen 30% van hun inkomen, in het ergste geval zakt het inkomen zelfs tot ver onder het minimumloon. Met de TAF Inkomensbeschermer wordt voorkomen dat mensen in de financiële problemen raken als zij langdurig arbeidsongeschikt raken. Deze verzekering vult het inkomen tijdens arbeidsongeschiktheid aan tot het verzekerd maandinkomen dat vooraf is bepaald.

Kortom: als de verzekerde in de WIA terechtkomt, vult de TAF Inkomensbeschermer het inkomen tijdens arbeidsongeschiktheid aan tot dit verzekerd maandinkomen. Ongeacht welk scenario van arbeidsongeschikt van toepassing is.

TAF Inkomensbeschermer in het kort
U bepaalt het verzekerd maandinkomen bij arbeidsongeschiktheid, dat ligt tussen de 70% en 9 % van het inkomen (met een maximum van 80.000,- per jaar).
De TAF Inkomensbeschermer keert uit als u een WIA uitkering ontvangt die lager ligt dan het verzekerd maandinkomen. Het inkomen tijdens arbeidsongeschiktheid wordt aangevuld tot dit bedrag.

De TAF Inkomensbeschermer kan worden gesloten bij het afsluiten van een hypotheek voor de eigen woning of bij het verlopen van de rentevastperiode.

Berekenen en aanvragen TAF Inkomensbeschermer
Contactformulier