Bemiddelingskosten voor bestaande relaties

maandag, 28 oktober 2013

Bestaande klanten die geen adviseur meer hebben, betalen bij de intermediairlabels van ABN Amro gemiddeld 1.125 euro als er in het kader van het beheer toch opnieuw advies gegeven moet worden.

Eventuele 'kosten gericht op afsluiten product' bedragen gemiddeld 850 euro. Dat is op te maken uit het dienstverleningsdocument hypotheekvraag van Direktbank, Florius en MNF Bank.

Via de dienstverlening 'execution only' bij het afsluiten van een hypotheek, komen wij ervaren consumenten tegemoet die graag zelf rechtstreeks verantwoordelijk willen zijn voor de aanschaf en het beheer van hun financiële voorzieningen.

Execution only is bedoeld voor mensen die volledig op de hoogte zijn m.b.t. hypotheken, hypotheekvorm, rentevaste periode, risico en geldverstrekker en wat het beste bij hen past. Of heeft geen behoefte meer aan hypotheekadvies of heeft elders al advies ingewonnen. Deze klant is, ook na het afsluiten of oversluiten van de hypotheek, zelf verantwoordelijk. Er is dan sprake van execution only (enkel bemiddeling).

De goedkoopste hypotheekadviseur bent u zélf; beslis zélf en regel goedkoop uw hypotheek zélf.

De meeste hypotheken moeten wel via een bemiddelaar worden afgesloten en dat is dan ook onze rol.

Tijdelijk actie:

- € 695 bemiddelingskosten voor een annuiteiten/lineaire hypotheek


Sluit voordelig uw hypotheek goedkoop af met onze hulp, als u zelf graag uw zaken regelt.