Tot WOZ waarde gratis aflossen op hypotheek NN

donderdag, 17 oktober 2013

In navolging van SNS, ABN Amro, Rabobank en ING gaat Nationale-Nederlanden het mogelijk maken dat hypotheekklanten hun lening zonder boete kunnen aflossen tot de huidige WOZ-waarde van de woning. De regeling geldt tot 1 januari 2015.

De maatregel is dezelfde als die de ING eerder bekendmaakte: klanten van wie de woningwaarde lager is dan de hypotheek, mogen zonder beperkingen aflossen tot aan de huidige waarde van het huis.

Daarbij maakt het niet uit of het bedrag afkomstig is uit eigen middelen of uit een schenking. Bij de ING gaat de maatregel op 1 december in; bij NN kan al per 1 november meer worden afgelost. De regeling dat jaarlijks 10% boetevrij mag worden afgelost, blijft los van de nieuwe mogelijkheid bestaan.

(bron: AMWeb)

Nationale-Nederlanden werkt uitsluitend met bemiddelaars.

Via onze bemiddelingservice bij het afsluiten van een hypotheek, komen wij met ons concept 'execution only' (ervaren) consumenten tegemoet die geen behoefte meer hebben aan hypotheekadvies of inhoudelijke bemoeienis van een hypotheekadviseur.

Nationale-Nederlanden hypotheken moeten via een bemiddelaar worden afgesloten. De bemiddeling, het helpen bij de totstandkoming van de overeenkomst is dan ook onze rol.

Een hypotheek van Nationale-Nederlanden kan goedkoop via de Goedkoopste Hypotheekadviseur worden afgesloten.

Check de actuele hypotheekrente van Nationale Nederlanden >>>

Wij begeleiden elke hypotheekaanvraag met grote zorg, in uw en ons belang, tot aan de notaris.

Informatie over het goedkoop afsluiten van een Nationale-Nederlanden hypotheek via onze bemiddeling?

Stuur uw bericht of bel 0577 - 408 000.

Wij helpen u graag verder en beantwoorden natuurlijk al uw vragen vrijblijvend.