Doorlooptijden Delta Lloyd hypotheken

donderdag, 18 juli 2013

Vanwege het succes van het nieuwe prijsbeleid is de instroom van nieuwe aanvragen fors toegenomen waardoor gebruikelijke verwerkingstijden werden overschreden. Er zijn een aantal maatregelen genomen zodat de verwerkingstijden weer binnen de service levels zitten die u van Delta Lloyd kan verwachten.

Twee uitzonderingen

Zelfstandige ondernemers (afdeling Maatwerk)

De verwerkingstijd voor aanvragen van zelfstandig ondernemers is drie weken. Dit is tijdelijk. Na de zomerperiode verwacht Delta Lloyd de verwerkingstijden weer op orde te hebben. In de tussentijd nemen zij geen voorlegzaken (verzoek voor een inkomensbepaling) in behandeling zodat zij zich kunnen focussen op het verwerken van de aanvragen.

Let op: Houdt u er alstublieft rekening mee dat Delta Lloyd voorrang verleent aan complete dossiers. U kunt Delta Lloyd helpen door zo snel mogelijk na de offerte, en ruim voor de passeerdatum, alle benodigde stukken in een keer aan te leveren.

Ontslag hoofdelijk schuldenaarschap

De verwerkingstijd voor ontslag hoofdelijk schuldenaarschap is nu zes weken. U kunt Delta Lloyd helpen door bij uw verzoek direct aan te geven welk fiscale regime met betrekking tot de hypotheekrenteaftrek van toepassing is. Als de lening moet worden omgezet, kunt u dit ook gelijk aangeven. Ook kunt u Delta Lloyd helpen door meteen alle benodigde stukken aan te leveren.

(bron: Delta Lloyd)