Hypotrust Spaar OK wordt OK Hypotheek

dinsdag, 2 april 2013

De naam ‘Spaar OK Hypotheek', een product dat Hypotrust in samenwerking met Argenta in 2011 introduceerde, is gewijzigd in Hypotrust OK Hypotheek. Het product is na de introductie uitgebreid met meerdere aflosvormen.

Hierdoor gaf de oude naam soms wat verwarring, aldus de hypotheekverstrekker in een toelichting op de naamswijziging.

Ruim anderhalf jaar na de introductie heeft het product een 100% annuïteiten hypotheek en is de aflosvorm lineair toegevoegd.

Hypotrust heeft bewust de ‘OK' erin gehouden om de herkenbaarheid niet te verliezen. Ook blijft het bedrijf de knalroze stoel met groene krul als beeldmerk gebruiken.

Hypotrust is een onderdeel van Quion Groep B.V. Bij Hypotrust kun je een hypotheek of een overlijdensrisicoverzekering afsluiten. Deze financiële dienstverlener is gespecialiseerd in hypotheken. Hypotrust werkt uitsluitend met bemiddelaars.

Via de service 'execution only' bij het afsluiten van een hypotheek, komen wij (ervaren) consumenten tegemoet die geen behoefte meer hebben aan hypotheekadvies of inhoudelijke bemoeienis van een hypotheekadviseur.

De meeste hypotheken moeten via een bemiddelaar worden afgesloten en dat is dan ook onze rol. Wij begeleiden uw gehele hypotheekdossier tot aan de notaris.

Informatie of contact over het goedkoop afsluiten van een HYPOTRUST hypotheek?

Stuur uw bericht of bel 0900 - 446 0 446 (lokaal tarief).