Hypotheek oversluiten zonder provisie

donderdag, 26 mei 2011

Volgens cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) moeten de komende jaren 40% van de huizenbezitters de rente van hun hypotheek opnieuw vastzetten. Het gaat om zo’n 249 miljard particuliere hypotheekschuld (de totale particuliere schuld bedraagt 622,5 miljard). Volgens Matthijs Mons van IG&H Consulting liggen hier dan ook grote kansen voor aanbieders.

Er is een hevige concurrentieslag op komst onder hypotheekverstrekkers om woningeigenaren van wie de hypotheekrente binnenkort afloopt, binnen te halen. Dit staat vandaag in de Telegraaf.

Nu de woningmarkt op zijn gat ligt, richten zij hun pijlen op de grote groep potentiële oversluiters. IG&H Consulting signaleert al een geleidelijke verschuiving; het aantal oversluiters neemt toe. En die concurrentiestrijd kan gunstig uitpakken voor de klant, die een scherper rentevoorstel van zijn bank tegemoet kan zien. (bron: AMWeb)


Vraag uw adviseur bij het oversluiten van uw hypotheek altijd naar het volledige provisieoverzicht van de hypotheek; dit moet € 0,00 aangeven bij een provisieloze hypotheek.

Wij bieden u de keuze uit netto hypotheken zonder 1% afsluitkosten en zonder provisie van:

ABN Amro hypotheek zonder afsluitprovisie
Aegon Hypotheek
Allianz
Argenta Hypotheken
ASR
Bank of Scotland
BLG Hypotheken
BNP Paribas
Delta Lloyd
Direktbank Hypotheek
Erasmus (via Hypotrust)
Florius Profijt Hypotheek
Hypotrust
ING Bank
REAAL Hypotheken
SNS Hypotheken
Syntrus Achmea
WestlandUtrecht Hypotheek


De goedkoopste NETTO hypotheek zonder provisie afsluiten?

Gebruik het Contactformulier en wij nemen gratis en vrijblijvend contact met u op.

LET OP: een NETTO hypotheek zonder provisie is niet per sé de goedkoopste of beste hypotheek!