SNS Hypotheek twee maanden geen rente betalen

dinsdag, 21 december 2010

Dit aanbod geldt bij de aankoop van een nieuwe woning alsook bij het oversluiten van een hypotheek. Ideaal voor klanten die tijdelijk dubbele lasten hebben omdat ze hun oude woning nog moeten verkopen. Maar ook oversluiters die op zoek zijn naar lagere vaste lasten, kunnen hierdoor profiteren van een besparing van 2 maanden op hun hypotheekrente.

SNS Bank begint het volgende jaar goed met een klantvriendelijke hypotheekactie. Want vanaf maandag 3 januari 2011 hoeft een klant bij het afsluiten van een SNS Hypotheek de eerste 2 maanden geen hypotheekrente te betalen!

Actievoorwaarden SNS Hypotheek twee maanden geen rente:

· De aanvraag moet plaatsvinden in de periode van 3 januari 2011 tot en met 28 februari 2011.
· De actie geldt alleen voor nieuwe hypotheekoffertes. Als de klant een hypotheekofferte nog nietgeaccepteerd heeft, kan opnieuw een aanvraag worden ingediend.
· Alle uitgebrachte hypotheekoffertes moeten binnen de normale acceptatietermijn van 14 dagen door de klant worden geaccepteerd.
· De actie geldt alleen voor nieuwe hypothecaire inschrijvingen, vastgelegd in een nieuwe notariële akte.
· SNS Bank brengt de eerste 60 kalenderdagen na het passeren van de hypotheekakte geen hypotheekrente in rekening. Alle overige kosten en premies, zoals afsluit-, spaar- en risicopremie, brengt SNS Bank wel in rekening.
· SNS Bank brengt de eerste 60 kalenderdagen ook geen hypotheekrente in rekening als (een deel van) de financiering in een bouwdepot wordt gestort. De creditrente over het saldo in het bouwdepot over deze periode wordt wel uitgekeerd.
· Deze actie geldt niet in combinatie met eventuele andere acties.

Deze actie geldt voor alle SNS Hypotheken, behalve voor:

o SNS Variabele Rente
o SNS Overbruggingskrediet
o 1 jaar rentevast
o 3 jaar rentevast
o SNS Extra Ruimte Hypotheek
o Onderhandse verhogingen

Wist u dat u ook elke SNS Hypotheek via de goedkoopste hypotheekadviseur met 0% afsluitkosten en 0% provisie kunt afsluiten?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.