Nieuwe klantervaring Goedkoopste Hypotheekadviseur

vrijdag, 13 augustus 2010

In onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en aanvullende mogelijkheden om onze klantenservice te verbeteren. Wij vinden het daarom belangrijk om uw ervaringen te weten.

Met behulp van uw ervaringen met ons, kunnen wij onze klantenservice, ons aanbod van verzekerings- en hypotheekproducten en onze diverse websites verder optimaliseren.

Wij stellen het daarom zeer op prijs als u uw klantervaring naar ons toestuurt. Uw tips, commentaren en aanbevelingen zijn van harte welkom.

Wilt u uw klantervaring doorgeven? Dat kan via uw klantervaringen.

Jeroen, 12 augustus 19:55

Hallo, Wij hebben FACN gevraagd om te bemiddelen bij het afsluiten van onze hypotheek en wil graag onze ervaring delen. Ik ben nl. erg tevreden over de transparante opzet, de goede adviezen, kosten voor bemiddeling en jullie snelle reacties op mijn verstuurde mails (ook 's avonds). Dankzij jullie hebben we nu een voordelige hypotheek en verzekering afgesloten met de voorwaarden waar wij ons prettig bij voelen. Ik kan FACN van harte aanbevelen en wanneer ik zelf weer een hypotheek of verzekering wil afsluiten, zal ik eerst bij jullie aankloppen. Nogmaals bedankt voor de prettige samenwerking. Met vriendelijke Groeten, J.