FAQ's aan Goedkoopste Hypotheekadviseur

vrijdag, 23 april 2010

Op deze nieuwspagina treft u een samenvatting van veel gestelde vragen en antwoorden aan ons omtrent hypotheekbemiddeling. Ook over onze lage afsluitkosten, het provisieloos afsluiten van een hypotheek of verzekering, rentekortingen door inrekenen van provisie et cetera.

Veel gestelde vragen aan De Goedkoopste Hypotheekadviseur

Betaal ik meer afsluitkosten als ik mijn hypotheek via De Goedkoopste Hypotheekadviseur afsluit?

Nee, u bespaart juist op afsluitkosten. U betaalt waar mogelijk 0% afsluitkosten in elke hypotheekofferte via De Goedkoopste Hypotheekadviseur. U krijgt zo dus een forse korting op deze afsluitkosten. U bepaalt zélf wat u ons advies en hypotheekservice waard vindt. Wij bekijken of u we daarmee kunnen adviseren.

Zijn de laagste afsluitkosten voor hypotheek ook van toepassing bij een second opinion?

Ja, De Goedkoopste Hypotheekadviseur werkt altijd in de basis met vaste advieskosten tenzij u anders wenst.

Jullie noemen jezelf De Goedkoopste Hypotheekadviseur. Waarom?

Heel eenvoudig: wij verwerken elke hypotheek van elke bank tegen vaste afsluitkosten. Hypotheekofferte offreren wij zoveel mogelijk met 0% afsluitkosten en zonder afsluitprovisie. Dus u bent altijd goedkoper uit voor exact dezelfde hypotheek en hypotheekadvies.

Is het vertrouwd om via jullie mijn hypotheek of verzekering af te sluiten met retourprovisie?

Ja, wij vinden van wel. Tenslotte werkt De Goedkoopste Hypotheekadviseur niet zo maar met meer dan 100 banken en verzekeraars samen! Als u referenties wilt, dan kunnen wij u die uiteraard geven. Daarnaast zijn uitgebreide contactgegevens terug te vinden op deze site en is De Goedkoopste Hypotheekadviseur als onderdeel van FACN aangesloten bij alle belangrijke instanties zoals de AFM, KiFid etc.

Wat is het verschil tussen afsluitprovisie en afsluitkosten?

Het grootste misverstand over afsluitprovisie en afsluitkosten, is dat men denkt dat dit de 1% afsluitkosten die men betaalt in de hypotheekofferte ook de afsluitprovisie voor de adviseur is. Dit is niet juist! De werkelijkheid is heel anders. Wij leggen het u graag uit.

Krijgen wij een echt onafhankelijk hypotheekadvies?

Ja, onafhankelijker hypotheekadvies kan niet. Het hypotheekadvies is vaak zelfs beter, want De Goekdoopste Hypotheekadviseur heeft geen enkele provisieprikkel of provisiebelang in het hypotheekadvies.

Waarom werken andere hypotheekadviseurs niet met 0% afsluitkosten of vaste advieskosten?

De meest logische verklaring is dat de grote panden en dure auto's niet betaalt kunnen worden zonder provisiebelang. Wij vinden onze werkwijze met vaste advieskosten en helderheid in bemiddelingskosten een prettige en open manier van werken en de enige manier om volledig onafhankelijk hypotheek advies te kunnen geven.

Hoe kan De Goedkoopste Hypotheekadviseur de provisie weglaten?

DGH heeft geen dure auto's, golfende directeuren, dikke berdijfuitjes of bonussen, geen bedrijfspanden op A1 locaties en geen dure radio- of tv-reclames. De bedrijfskosten zijn dus stukken lager en daarom kunt u via DGH zonder afsluitprovisie uw hypotheek regelen.

Hebt u zelf nog aanvullende vragen? Laat het weten via het contactformulier .

Via de volgende link HYPOTHEEKOFFERTE AANVRAGEN kunt u ook via een beveiligde pagina uw gegevens toezenden. Deze ontvangt u dan ter controle in uw eigen mailbox waarna u de inventarisatie per e-mail aan ons kunt versturen.

Bespaar duizenden euro's hypotheek afsluitkosten op exact dezelfde hypotheek via De Goedkoopste Hypotheekadviseur!