Florius vereenvoudigt hypotheekkeuze

maandag, 19 april 2010

Geldverstrekker Florius heeft het aanbod aan hypotheken vereenvoudigd. Het aantal producten is teruggebracht tot drie. Verder is het nu ook mogelijk de hypotheek lineair af te lossen: "Er is vanuit de markt toenemende vraag naar hypotheken waarmee een deel van de lening (versneld) kan worden afgelost."

De Lineaire Hypotheek komt in de plaats van de Hybride Hypotheek. "De vraag naar deze hypotheekvorm is al geruime tijd dalende als gevolg van de wens naar eenvoudigere hypotheken."

De annuleringsboete bij de Florius Profijt 3+3 Hypotheek is vervallen. "Voorheen konden consumenten met dit product worden geconfronteerd met een boete indien de getekende hypotheekofferte niet werd afgenomen. Dit leidde regelmatig tot vragen." Door het schrappen van de boete zijn de Profijt 2- en Profijt4-hypotheek uit het assortiment gehaald. "De verbeterde 3+3 Hypotheek is nu simpelweg een beter aanbod." De Profijt 12 Hypotheek blijft wel bestaan.

Florius Profijt Hypotheek zonder afsluitkosten en zonder afsluitprovisie via FACN

Om in te spelen op de vraag naar hypotheken op feebasis, kan uw hypotheek bij Florius binnen haar gehele Profijtlijn zonder afsluitprovisie via ons afgesloten worden. Door het vervallen van de afsluitkosten vervalt ook de afsluitprovisie.

Wilt u meer weten over Florius Hypotheken zonder 1% afsluitkosten? Neem gerust contact op.