Rustig wonen met de SNS Plafondrente Hypotheek

donderdag, 18 maart 2010

De huizenmarkt is nog steeds onzeker. En veel mensen zien op tegen een (nieuwe) hypotheek. Dan is het natuurlijk belangrijk dat u weet dat u het huis van uw dromen ook echt kunnen betalen. Niet alleen nu, maar ook over een paar jaar.

Daarom gaat SNS Bank vanaf 22 maart weer van start met een campagne voor de SNS Plafondrente Hypotheek. Met de SNS Plafondrente Hypotheek profiteert van variabele rente. Als de rente laag staat betaalt u weinig. En als de rente hoog staat betaalt u nog steeds niet veel. U heeft namelijk de zekerheid van een vooraf afgesproken maximale rente: het renteplafond. Dat biedt u voordeel en zekerheid, aldus SNS Bank.

Net als vorig jaar staat het thema ‘rustig wonen’ centraal in de campagne. SNS Bank speelt met dit thema in op de onrust in de markt en de onzekerheid bij de consument. Het consumentenvertrouwen in banken en hun producten is namelijk nog niet hersteld. Zij willen consumenten laten weten dat u zich met een SNS Hypotheek geen zorgen hoeft te maken en zeker kunt wonen.

Lees ook: Plafondrente SNS

Wilt u meer weten over SNS Plafondrente? Of wilt een SNS Hypotheek afsluiten met 0% afsluitkosten (netto hypotheek) ? Laat het ons weten via het contactformulier.