Wat is execution only

donderdag, 25 februari 2010

Execution only is een vorm van dienstverlening waarbij de klant alles beslist en de financiële onderneming alleen de orders van de klant uitvoert. Execution only is dan ook bedoeld voor die mensen die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die weten welke specifieke financiële producten hen passen.

Met deze vorm van dienstverlening komen wij tegemoet aan de wensen van diegenen die zelf direct verantwoordelijk willen zijn voor het afsluiten en het beheer van hun verzekeringen, hypotheken en andere financiële producten waarin wij bemiddelen.

Execution only houdt dus in:

* Dat wij uitsluitend bemiddelen in de totstandkoming van de overeenkomst tussen u en de verzekeraar, de bank of enige andere aanbieder van financiële producten;

* Dat u van ons alle productinformatie ontvangt van de door u gekozen aanbieder;

* Dat wij u niet adviseren en derhalve ook niet kijken naar andere en/of betere oplossingen en voorwaarden, zodat wij niet aansprakelijk zijn als achteraf blijkt dat het financiële product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie of dat er betere alternatieven mogelijk waren;

* Dat wij u niet informeren over de eventuele fiscale gevolgen van de aanschaf van het financiële product.

* Het afsluiten van het financiële product van uw keuze kunnen wij alleen indien wij een agentschap hebben van de aanbieder van het financiële product.

U hoeft of wilt géén voorafgaand hypotheekadvies meer maar wel uw hypotheek goedkoop afsluiten?

Neemt u dan contact met ons op en vraag via De Goedkoopste Hypotheekadviseur uw hypotheekofferte aan met de laagste hypotheek afsluitkosten. De Goedkoopste Hypotheekadviseur voert uw opdracht uit.