Florius trakteert op rentekorting 0,3%

woensdag, 18 maart 2009

Florius is 2 jaar! Net als vorig jaar vieren we deze verjaardag graag samen met u. Dus... dat wordt weer rentekortingen vieren!

Florius maakt verantwoord lenen voor u tijdelijk nog aantrekkelijker, want van donderdag 19 maart t/m donderdag 2 april 2009, ontvangt u bij uw Florius Hypotheek tijdelijk 0,2% korting op alle rentevastperioden met NHG en 0,1% extra korting indien de hypotheek bestaat uit de aflosvorm Bankspaar of een combinatie van Bankspaar met een aflossingsvrij leningdeel waarbij geldt dat het aflossingsvrije leningdeel niet meer mag bedragen dan 50% van de waarde van de woning (conform NHG regels).
Het leningdeel Bankspaar dient minimaal 50.000,- te bedragen. Bij inzet van onze Florius Favorieten kan de korting zelfs oplopen tot 0,5%!

Florius Hypotheken bieden wij aan met 0% afsluitkosten voor u.

Belangrijkste actievoorwaarden

* De korting bestaat uit 0,2% rentekorting op het NHG-tarief en optioneel 0,1% extra korting als u binnen die NHG-hypotheek een Bankspaardeel sluit.
* De optionele rentekorting van 0,1% geldt alleen indien de hypotheek bestaat uit de aflosvorm Bankspaar of een combinatie van Bankspaar met een aflossingsvrij leningdeel waarbij geldt dat het aflossingsvrije leningdeel niet meer mag bedragen dan 50% van de waarde van de woning (conform NHG regels).
* Het leningdeel Bankspaar dient minimaal 50.000,- te bedragen.
* De actiekorting geldt alleen tijdens de eerste rentevastperiode van de hypotheek.
* U kunt gebruikmaken van deze kortingsactie tot en met 2 april 2009. Florius behoudt zich echter het recht voor om de Actie te wijzigen en/of (eerder) te beeindigen

Meer weten over de Florius kortingsaktie en 0% afsluitkosten? Neem Contact op.